ATYW

Any Thing You Want!

خواص اسفناج

نوشته شده توسط: آرش خلعتبری در ۰۹ آذر ۱۳۷۸ ساعت ۰۰:۰۰
 

     گياه بسيار مشهوري كه حتي نام لاتين و يا اروپايي آن از كلمه فارسي اسفناج گرفته شده است. اسفناج گياهي است سرشار از كلروفيل و پروتئين و كارش نه تنها كمك به عمل هاضمه و تحريك ترشحات معدي، كبدي، لوزالمعدي و غدد داخلي است بلكه مواد معدني قابل توجهي نيز در بر دارد. اين گياه داراي مقداري آهن، منيزيوم، فسفر، يد و مقداري مواد معدني است كه با عنوان " عناصر قليل" نام ميبرند و جهت تعادل اعمال حياتي بدن بسيار لازم مي باشند.

به كودكان، جوانان، سالخوردگان، اشخاص كم خون و بتمام كساني كه بيماريهاري مزمن دارند خوردن اسفناج توصيه مي شود.

وجود فسفر در اسفناج مخصوصا براي كساني كه بكارهاي فكري اشتغال دارند و آهن آن براي شهر نشينان كه گلبول هاي سرخ خونشان جهت تامين اكسيژن سلول هاي بدن، بايد فعاليت بيشتري كنند بسيار الزامي است.  در خاتمه اسفناج براي كساني كه از بيمار هاي پوستي رنج مي برند توصيه ميشود.


هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

نوشتن دیدگاه